arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

IndkøbskurvPraktiske informationer

Sådan designer du dit bord fra PRAL


Skal det være skræddersyet til dit hjem? Vi laver også unikke mål og størrelser på alle vores borde. Der er også mulighed for at vælge tykkelse på bordpladen. Kontakt os for priser og leveringstid. Læs mere om hvordan du designer dit bord nedenfor.


Sådan designer du dit bord fra PRAL


Du kan vælge linoleumsfarve, størrelse og kanttype på bordpladen og være med til at skabe et design som passer perfekt ind i din indretning. Vi giver dig (næsten) frie rammer for fordi vi ved, at vi alle er unikke og derfor bor og indretter os forskelligt.

Trin 1

Vælg størrelse på bordpladen. Hvor mange skal I sidde om bordet? Vores standard størrelser giver plads til mellem seks og ti personer. Her i oversigten kan du se hvilke størrelser vi tilbyder som standard og hvor mange personer de giver plads til.

Runde søjleborde

Ø 120 x H 72 cm

6 personer

Ø 140 x H 75 cm

8 personer

Ø 160 x H 72 cm

10 personer

Skriveborde

150 x 70 x H 72 cm

Firkantede spiseborde

200 x 90 x H 72 cm

8 personer

Trin 2

Vælg farven på din linoleumsbordplade. Du kan vælge mellem vores udvalg af spændende farver til dit bord, som alle giver et særligt fint og farverigt udtryk til omgivelserne. 

Trin 3

Du kan vælge mellem to typer af kant til din bordplade, egetræ og birkefinér. Begge er smukke og afslutter bordpladen med forskellige udtryk. Vælg egetræskanten for et roligt og elegant look, vælg birkefinéren for en ekstra detalje der skaber blikfang.

 

Dit bord er klar til bestilling

Sådan! Når du har lagt din bestilling, så går vores snedker i gang at fremstille dit nye bord. Læn dig tilbage, det tager mellem 1-4 uger, og når bordet står færdigt, så sørger vi også for leveringen hjemme hos dig.

Besøg webshoppen

Gå på opdagelse i webshoppen hvor du kan se alle vores designs af borde. Det er også herinde du kan designe bordet og lægge det til bestilling.

Anmod om specialmål

Fører vi ikke de mål du leder efter? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan designe og producere langt det meste, selvfølgelig i fælleskab med dig.

Har du set?

No 30 | Spisebord

No 30 | Spisebord

9.800,00 kr

/

No 02 | Søjlebord i asketræ

No 02 | Søjlebord i asketræ

Fra 8.600,00 kr

/

No 01 | Søjlebord i egetræ

No 01 | Søjlebord i egetræ

Fra 8.600,00 kr

/