arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

IndkøbskurvPraktiske informationer

Nyttigt at vide om vores produkter


Vil du vide mere om dit nye bord? Vi har samlet en oversigt over alle informationer om vores borde.


Nyttigt at vide om vores produkter


Lær mere om vores produkter, om levering, om garanti og meget mere. Vi sørger for at du er klædt godt på med viden om dit nye bord inden du foretager dit køb.

Mål og dimensioner
Vores borde kommer i forskellige standardmål med tanke på brugervenlighed og æstetik. Bordenes højde passer til langt de fleste almindelige spisestole. Har du unikke ønsker til målene på dit bord, så skræddersyer vi også en unik løsning til dig. Tag kontakt til os omkring dette.

Materialer
Vi har valgt materialer som smukt modstår hverdagens slid, som nemt kan rengøres og vedligeholdes til mange års brug. Vi bruger træsorterne eg og ask som passer flot ind i de fleste danske hjem, som med årerne kun bliver smukkere og som let kan vedligeholdes. Bordpladerne er belagt med et lag af farvet linoleum. Linoleum er blødt, varmt og rart at sidde ved. Det er slidstærkt og tager ikke mod fingeraftryk og så er det nemt at rengøre.

Vedligehold
Ved daglig rengøring bruges en let fugtig blød klud til aftørring.

Returnering
Dit møbel er bygget bestilling og kan derfor ikke returneres. Vi byder dig velkommen i vores showroom for at opleve alle møblerne i virkeligheden inden du bestiller, hvis du ønsker det. Kontakt os for informationer omkring vores åbningstider i showroom.

Fragt & levering
Vi leverer selv vores møbler og hjælper dig med at få dem godt på plads i dit hjem. Vi arrangerer leveringen med dig når du har handlet hos os. Der kan være op til 4 ugers leveringstid på vores møbler da de bliver produceret på bestilling.

Montering
Alle vores møbler leveres færdigsamlet, eller med montage i dit hjem. Vi kører først igen når du er tilfreds og kan sætte dig til bords.

Garanti
Vi tilbyder 3 års garanti på alle vores møbler.

Har du set?

No 30 | Spisebord

No 30 | Spisebord

9.800,00 kr

/

No 02 | Søjlebord i asketræ

No 02 | Søjlebord i asketræ

Fra 8.600,00 kr

/

No 01 | Søjlebord i egetræ

No 01 | Søjlebord i egetræ

Fra 8.600,00 kr

/