arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

IndkøbskurvPraktiske informationer

De mange fordele ved linoleum


De mange fordele ved linoleum


Det linoleum, som vi benytter på vores borde, forener en satinmat overflade med en varm, fin tekstur, så bordet får et meget karakteristisk og individuelt design og udtryk, som er helt unikt. 

Unikke fordele ved linoleum

Det har en finish, der er varm og behagelig at røre ved. Den matte overflade er lavet af naturmateriale - et miljøvenligt valg, og efterlader ingen mærker fra fingeraftryk. Linoleum er antistatisk og langtidsholdbart. Samlet set er det et behageligt underlag med renoverbar overflade, som gør det ideelt til spisebordet og skrivebordet. 

Det er et naturprodukt, som har meget lille emission, og derved bidrager til at skabe et sundere miljø.

Sådan føles linoleum

Det har en solid, robust kvalitet, men giver også efter, når man rører ved det. Det ser mat og naturligt ud og føles varmt for hånden. Og det har endnu en unik egenskab – fingeraftryk er ikke synlige. 

Naturligt hygiejnisk og antistatisk

De naturlige ingredienser sikrer at bordene er naturligt antistatiske. Det giver en række praktiske fordele sammenlignet med andre typer møbelflader, da overfladen aktivt modstår dannelse af statisk ladning, og vil derfor være mere modstandsdygtigt overfor støv og snavs.

Sådan fremstilles linoleum

Linoleum fremstilles af meget fintmalet linoleumsgranulat, der er fremstillet af ren oxideret vegetabilsk linolie og naturlig harpiks, tilsat træmel, kalk og farvepigmenter. Som finish bruges en vandbaseret, tværbundet akrylfinish, der beskytter overfladen, samtidig med at linoleummets særlige fleksibilitet bevares. 

Regelmæssig rengøring

Rengør med en fugtig klud med et neutralt rengøringsmiddel.

Lejlighedsvis vedligeholdelse

For løbende at vedligeholde plejen af overfladen bør linoleumspleje anvendes med jævne mellemrum.

Ved kraftigere tilsmudsning anvend et neutralt grundrengøringsmiddel i den rette opløsning. Skyl efter med rent vand. Påfør herefter Linoleumspleje i forholdet som anvist på produktet.